Steaua lui Strindberg

Steaua lui Strindberg
Author:
Genres: Actiune&aventura, Fictiune, Horror&Thriller&Mister, Literatura contemporana
Tags: Europa, Europa de Nord, Europa de Vest, Germania, Suedia
Publisher: Trei
Publication Year: 2013
Length: 544

Un indraznet roman de aventuri a la Jules Verne, asezonat cu mitologie nordica si ezoterism de sorginte nazista.
Polul Nord, 1897: Nils Strindberg se prabuseste cu balonul sau cu hidrogen in timpul unei expeditii invaluite in mister.
Germania, 1942: In lagarele de concentrare au loc experimente ingrozitoare.
Suedia, zilele noastre: Un cadavru este descoperit intr-o veche mina de cupru din inima Suediei. Nimeni nu are idee de cand zace acolo. Alaturi, o cruce misterioasa. Ea nu-si poate revela virtutile decat ingemanata cu o stea, de care a fost despartita cu un veac in urma.

About the Book

Incepe o vanatoare pe viata si pe moarte, care are un singur tel: gasirea stelei lui Strindberg. Doar impreuna, cele doua pandante vor dezlega cel mai mare mister al omenirii.

O cursa in care vanatorii ajung sa fie cei vanati.

O poveste ce depaseste granitele genului, incluzand exploratori polari, o miscare oculta, istorie nazista si simboluri stravechi.

„Cand ajunsera la gura tunelului, aripile fapturii luminoase au fost trase in jos, absorbite parca de forta de atractie a unui vid. Timp de o secunda, Don si Elena au fost impinsi inapoi, iar Don se temu ca n-aveau sa mai iasa niciodata din tunel. Corpul Elenei se izbi de al sau atat de violent, incat i se taie respiratia. Dar in clipa urmatoare, simtira adierea vantului polar, aripile capatara un nou impuls si brusc, faptura luminoasa ii scoase afara, in libertate. In jurul lor se intindea din nou pustiul de gheata.“ – Steaua lui Stridberg

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe Libris.ro

Cumpără de pe Okian.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Steaua lui Strindberg
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS