Străinul

Străinul
Author:
Genres: Fictiune, Literatură clasică
Tags: Africa, Africa de Nord, Algeria
Publisher: RAO
Publication Year: 2013
Length: 318

Strainul“ descrie o crima si goliciunea omului in fata unei situatii absurde.

About the Book

Doua romane celebre contine aceasta carte, alaturi de o serie de mici bijuterii narative, numite povestiri, toate ale unui autor care i-a fermecat pana si pe sfincsii care acorda premiul Nobel… „Strainul“ descrie o crima si goliciunea omului in fata unei situatii absurde. „Ciuma“ – o parabola perfecta, complexa, a solidaratatii umane in fata nenorocirii. „Caderea“ – un monolog absurd al unui individ care traieste fara speranta. „Exilul si imparatia“ – un univers in care granita dintre fictiune si realitate nu e vizibila, ceea ce face cu atat mai atragatoare lectura…

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe Libris.ro

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Străinul
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS