Sub cerul liber

Sub cerul liber
Author:
Genres: Biografii, Fictiune, Literatura contemporana
Tags: America de Nord, Statele Unite ale Americii
Publisher: Adevarul
Publication Year: 2008
Length: 518

Aflat in Carson City, un orasel din Nevada, Mark Twain privea cu interes carutele incarcate cu minereu, care strabateau necontenit ulitele targului. Atras de mirajul aventurii, Twain si-a incarcat bagajele intr-o caruta trasa de doi cai costelivi si, impreuna cu alti trei vanatori de himere, a pornit la drum intr-o dimineata geroasa de decembrie. Dupa doua saptamani prin desertul inghetat, Twain si tovarasii lui de calatorie au ajuns in tinutul minier din districtul Humboldt. Zadarnic a hoinarit in cautarea comorii visate. Vazandu-si spulberate iluziile de imbogatire rapida, Twain s-a vazut nevoit sa-si caute o slujba. S-a angajat ca reporter la ziarul Daily Territorial Enterprise din Virginia City, pentru o leafa de 25 de dolari pe saptamana.

About the Book

Peste ani, a asternut pe hartie amintirile din perioada cand era cautator de argint, amintiri reunite in volumul Sub cerul liber. Un veritabil jurnal de ageamiu vanator de comori.

Cumpără de pe Elefant.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Sub cerul liber
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS