Sub stelele tăcute

Sub stelele tăcute
Author:
Genres: Familie, Fictiune, Razboi
Tags: Afganistan, Asia, Asia de Sud, Europa, Europa Transcontinentală și Asia, Rusia
Publisher: RAO
Publication Year: 2018
Length: 288

Ce faci atunci când pierzi tot ce iubeşti? Cum supravieţuieşti atunci când eşti nevoit să o iei de la capăt? ”Sub stelele tăcute” spune povestea unei familii de refugiaţi din Afganistan, nevoită să îşi părăsească viaţa fericită din Kabul de teama talibanilor şi să se îndrepte spre un necunoscut plin de pericole, înfruntând efectele dezastruoase ale războiului şi ale dezrădăcinării.

About the Book

Relatarea amară a Afsanei, fiica de 15 ani a familiei, se derulează în timpul călătoriei lor cu trenul pe calea ferată transsiberiană, pe măsură ce traversează Rusia şi se îndreaptă spre un viitor nesigur. Cu ajutorul lui Napoleon, controlorul de bilete şi îngrijitorul samovarului, al romanului celui mai îndrăgit de ea, Anna Karenina, al imaginaţiei şi al familiei ei, Afsana scrie povestea vieţii lor, dar şi a călătoriei lor eroice.

Cumpără de pe Cartepedia.ro

Cumpără de pe Carturești.ro

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe Libris.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Sub stelele tăcute
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS