Suflete cenușii

Suflete cenușii
Author:
Genres: Fictiune, Horror&Thriller&Mister, Literatura contemporana
Tags: Europa, Europa de Vest, Franta
Publisher: Polirom
Publication Year: 2007
Length: 272

Intampinat cu elogiile unanime ale criticii si bucurandu-se, in egala masura, de aprecierea cititorilor, Suflete cenusii este un roman de o poezie sumbra, a carui actiune se declanseaza in iarna anului 1917, intr-un mic orasel de provincie din estul Frantei, nu departe de front, de unde rasuna fara incetare zgomotul tunurilor si ecourile mortii. Intr-o dimineata geroasa de noiembrie, trupul unei fetite de 10 ani este gasit zacand in apa inghetata. O crima care tulbura linistea localnicilor si ii pune in fata unui caz nemaiintalnit in istoria orasului. Cine a fost ucigasul? Procurorul Destinat, vaduvul captiv in castelul sau imens, unde imbatraneste in tristete si singuratate, sau poate vreun individ abrutizat de alcool si lipsit de sentimente, cum gasesti atat de usor in astfel de vremuri tulburi?

About the Book

Dupa trecerea anilor, naratorul acestei povesti pline de enigme incearca sa descopere identitatea criminalului. Si va face asta apeland la descrieri minutioase de locuri, momente si personaje care pun sub semnul intrebarii mecanismele memoriei, in incercarea de a face lumina intr-un fragment de istorie uitata, apartinand unui timp al distrugerii si al mortii.

Roman distins cu Premiul Renaudot 2003.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Suflete cenușii
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS