Surîsul jaguarului

Surîsul jaguarului
Author:
Genres: Biografii, Eseu, Istorie, Memorii&jurnale, Non-fictiune, Politica, Publicistica&eseuri, Razboi
Tags: America de Nord, Nicaragua
Publisher: Polirom
Publication Year: 2013
Length: 168

Surisul jaguarului a fost scrisă de Salman Rushdie înurmă unei călătorii în Nicaragua și este o prezentare plină de empatie a unei lumi aflate într-o prefacere radicalădupă alungarea dictatorului Somoza șiinstaurarea unui guvern revoluționar.

About the Book

Nicaragua anului 1986 e o țară frămîntată și surprinzătoare: guvernul sandinist poartă un război de uzură cu gherilele Contraîn Managua e penurie de alimente, în timp ce șapte poetese recită versuri în ruinele de laGrand Hotel, regiuni întregi sunt afectate de atentate, foștii revoluționari au ajuns politicieni și o mulțime de voluntari străini vin  participe la reconstrucția țării.

Asumînduși masca jurnalistului, Rushdie izbutește reproducă o stare de spirit și  reconstituie dintr-un mozaic colorat, de povești, momente istorice, dialoguri și detalii cu parfum local, o lume a contradicțiilor, a speranțelor și dezamăgirilor, a aspirațiilor și provizoratului.

Cumpără de pe Cartepedia.ro

Cumpără de pe Elefant.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Surîsul jaguarului
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS