Tâlharul din Ostia

Tâlharul din Ostia
Author:
Series: Misterele romane, Book 1
Genres: Cărți pentru copii, Fantezie, Fictiune, Istorie
Tags: Europa, Europa de Sud, Italia
Publisher: Corint
Publication Year: 2007
Length: 208

Ne aflam la Ostia, portul Romei, iar anul este 79 dupa Hristos.
Flavia Gemina, fiica unui capitan de cursa lunga, este pe cale sa porneasca intr-o aventura palpitanta.

About the Book

Dupa ce il descopera pe hotul inelului cu sigiliu al tatalui ei, Flavia cunoaste trei copii extraordinari – Ionatan, baiatul evreu vecin cu ea, Nubia, sclava africana, si Lupus, micul cersetor mut -, care devin prietenii ei. Cei patru micuti detectivi fac cercetari pentru a descoperi cine ucide cainii din Ostia si de ce, iar investigatiile lor ii duc in port, in for si in necropola.

Primul volum din seria Misterele Romane este un roman politist pasionant, din care aflati cum se traia in Roma antica.

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe Okian.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Tâlharul din Ostia
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS