Teorema

Teorema
Author:
Genres: Carte ecranizata, Fictiune, Literatura contemporana
Tags: Europa, Europa de Sud, Italia
Publisher: Polirom
Publication Year: 2007
Length: 240

Un roman conceput in paralel cu turnarea controversatului film cu acelasi nume al lui Pasolini.
In sanul unei familii instarite din Milano isi face aparitia un tanar misterios si foarte atragator, care ii seduce fizic si psihic pe toti membrii acesteia: tatal, mama, fiul, fiica si servitoarea. Apoi dispare la fel de brusc cum aparuse, lasandu-i pe toti prada unui vid existential care ia locul vietii conformiste in care se complacusera pana atunci. Un roman alegoric, despre puterea religiei, sexului sau artei de a produce o criza interioara care distruge ordinea aparenta a existentei individuale.

About the Book

Cumpără de pe Elefant.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Teorema
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS