Therese Desqueyroux

Therese Desqueyroux
Author:
Genres: Fictiune, Literatura contemporana
Tags: Europa, Europa de Vest, Franta
Publisher: Curtea Veche
Publication Year: 2010
Length: 144

„In clipa aceea Bernard simti din plin bucuria triumfului: in aceasta seara a ajuns in sfarsit sa domine femeia care intotdeauna il intimidase si umilise; acum e randul ei sa se simta dispretuita!“

About the Book

Pentru a evita scandalul, Bernard, sotul Theresei Desqueyroux, o dezvinovateste, la procesul unde aceasta e acuzata chiar de otravirea lui, dar apoi, la intoarcerea acasa, o inchide in dormitorul ei, unde femeia va trai doar cu vin si cu tigari. Dupa un timp, o aduce la un dineu, iar silueta ei scheletica ii socheaza pe invitati. Intr-un lung monolog interior, Therese examineaza motivele care au condus-o la tentativa de omor asupra lui Bernard. Therese e mandra de inteligenta si de intelepciunea cu care se crede inzestrata, in timp ce sotul ei, departe de a incerca sa o inteleaga, foloseste o strategie elaborata pentru a-i infrange vointa.

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe Libris.ro

Cumpără de pe Okian.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Therese Desqueyroux
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS