Therese Raquin

Therese Raquin
Author:
Genres: Fictiune, Literatură clasică
Tags: Europa, Europa de Vest, Franta
Publisher: Orizonturi
Publication Year: 2014
Length: 254

Romanul Thérèse Raquin reprezintă unul dintre marile succese literare care l-au impus pe ÉMILE ZOLA în galeria străluciţilor clasici ai literaturii universale. Recent, la Hollywood, s-a realizat o nouă transpunere cinematografică a cărţii, dovadă a interesului deosebit de care se bucură şi în zilele noastre.
O căsătorie nepotrivită, hotărâtă de altcineva în locul celor doi soţi, o viaţă monotonă şi apăsătoare pentru tânăra Thérèse care trebuie să-şi reprime senzualitatea. Până când îl întâlneşte pe Laurent şi totul se transformă într-o explozie de iubire pătimaşă. De acum nu mai este loc şi pentru al treilea în viaţa celor doi îndrăgosiţi, în fapt, pentru victima adulterului.

About the Book

Curând, posibilitatea unei crime perfecte prinde contur. Şi are sorţi de izbândă.
Dacă cei doi complici scapă de rigorile legii, nu se pot sustrage unei pedepse infricosatoare,pe care o suporta din ce in ce mai greu.
Un roman tulburător despre dragoste şi ură, dorinţă şi nebunie, cu un final absolut neaşteptat, a cărei lectură va rămâne de neuitat.

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe Libris.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Therese Raquin
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS