Toate acele lucruri pe care nu ni le-am spus

Toate acele lucruri pe care nu ni le-am spus
Author:
Genres: Dragoste, Fictiune, Literatura contemporana
Tags: America de Nord, Europa, Europa de Vest, Franta, Statele Unite ale Americii
Publisher: Trei
Publication Year: 2015
Length: 344

Cu doar cateva zile inainte de nunta, Julia primeste un telefon de la secretarul tatalui sau. Asa cum intuia, Anthony Walsh — om de afaceri stralucit, dar tata distant — nu va putea lua parte la ceremonie.
Scuza este ireprosabila: tatal sau a murit! Ca si alte dati, dispare brusc din viata ei, bulversand-o cu totul.
A doua zi dupa inmormantare, Julia descopera insa ca tatal sau ii rezerva o alta surpriza. Cea mai neobisnuita calatorie din viata ei... si ocazia de a-si spune, in sfarsit, lucruri pe care nu si le-au spus niciodata.

About the Book

Regasim in aceasta poveste atmosfera incarcata de romantism si fantastic din si daca e adevarat, romanul care l-a facut celebru pe Marc Levy.

„… un amestec de maiestrie si suspans, ce te poarta cu precizie infailibila intr-o lume in care visele tale devin realitate.“- Le Parisien

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe Okian.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Toate acele lucruri pe care nu ni le-am spus
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS