Toporași de martie

Toporași de martie
Author:
Series: Berlin noir, Book 1
Genres: Fictiune, Horror&Thriller&Mister, Politista
Tags: Europa, Europa de Vest, Germania
Publisher: Polirom
Publication Year: 2007
Length: 376

Actiunea cartii se desfasoara pe fundalul brutalitatii si coruptiei carac­teristice Germaniei naziste in deceniul ascensiunii la putere a lui Hitler. Bernhard Gunther este un detectiv particular trecut prin multe, care s‑a specializat in gasirea persoanelor dispa­rute – majoritatea lor fiind alcatuita, din cauza situatiei politice, din evrei. Angajat de un mare industrias sa‑l descopere pe cel care i‑a ucis fiica si ginerele in timpul unei spargeri la locuinta acestora, in urma careia a disparut un pretios colier cu dia­mante, Gunther se pomeneste in mijlocul unui mare scandal politic, in care sunt implicati doi dintre apropiatii lui Hitler: Goering si Himmler. Naratorul este un ghid spiritual si plin de energie prin haosul Berlinului anilor ’30, iar bataile cu agentii Gestapoului, intalnirile cu diversi infractori si cadavrele aparute in cele mai neasteptate locuri il tin pe cititor cu sufletul la gura pana la final.

About the Book

„Un roman absolut exceptional!” (Sunday Telegraph)

„Un debut remarcabil! Intriga inteligenta si complexa a lui Kerr isi provoaca cititorul sa-si creeze propriile ipoteze.” (Evening Standard)

Cumpără de pe Elefant.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Toporași de martie
Average rating:  
 0 reviews
Other Carti-calatoare in "Berlin noir"
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS