Trei veri

Trei veri
Author:
Genres: Fictiune, Literatura contemporana
Tags: America de Nord, Europa, Europa de Nord, Europa de Sud, Grecia, Scotia, Statele Unite ale Americii
Publisher: Niculescu
Publication Year: 2006
Length: 456

"Constructia rafinata a acestui seducator roman si intelepciunea plina de intelegere care se desprinde din el ar fi uimitoare chiar si la un scriitor consacrat, dar sunt cu atat mai remarcabile in cazul unei debutante." Publishers Weekly

About the Book

Cele trei personaje principale ale acestui roman de debut surprinzator de matur, a caror rezerva afectiva le recomanda initial ca pe niste caractere „insulare”, se construiesc treptat, sub ochii cititorului, prin interactiunile lor complexe, dureroase si dificile cu cei apropiati. Hazardul rememorarii si jocul perspectivelor fluidizeaza naratiunea, purtandu-ne din insorita Grecie in cartierele boeme ale New York-ului, din Scotia cea aspra in Parisul galeriilor de arta si dintr-un trecut marcat de incercari, tradari si pierderi spre un viitor al asumarii lucide a propriilor optiuni. Concentrata pe parcursul a trei veri grele de consecinte pentru destinul protagonistilor, istoria lor este, in fond, o poveste de dragoste, „de dragoste de viata”, dupa cum precizeaza unul dintre personaje.

US NATIONAL BOOK AWARD, 2002 „Trei veri aproape debordeaza de vitalitate. Capacitatea autoarei de a aduce la lumina si de a inzestra cu profunzime vietile personajelor sale este extraordinara.” Michael Cunnigham, autorul romanului ORELE.

Cumpără de pe Elefant.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Trei veri
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS