Tunelurile terorii. Războiul dintre Hamas și Israel

Tunelurile terorii. Războiul dintre Hamas și Israel
Author:
Genres: Istorie, Non-fictiune, Politica, Razboi
Tags: Asia, Asia de Sud-Vest, Europa, Europa sociopolitică, Gaza, Israel, Statul Palestina
Publisher: Corint
Publication Year: 2018
Length: 272

Celebrul avocat american Alan Dershowitz, sfetnicul a numeroși președinți și prim-miniștri, cel mai tânăr om care a predate vreodată la prestigioasa Harvard Law School și autorul a peste 30 de cărți, ne oferă, în Tunelurile terorii, una dintre pledoariile care i-au adus faima. El construiește un caz în apărarea nu doar a legalității, ci și a legitimității morale a războiului purtat de forțele armate israeliene împotriva organizației Hamas, argumentând ca toate măsurile luate de Israel în timpul conflictului armat din 2014, intitulat Operațiunea „Protective Edge”, au fost justificate.

About the Book

Ele au fost doar un răspuns la campania de bombardare a orașelor din sudul Israelului și la numeroasele atacuri ale luptătorilor Hamas ce s-au strecurat pe sub bariera de protecție care înconjoară Fâșia Gaza printr-o rețea complicată de galerii subterane.

Razboiul purtat in 2014 in Fasia Gaza demonstreaza pana unde sunt dispusi sa mearga teroristii Hamas pentru a ucide civili israelieni nevinovati. Deoarece nu se mai multumesc doar cu exploziile produse de atentatorii sinucigasi si cu atacurile cu rachete trase asupra oraselor noastre, luptatorii Hamas au construit o retea de tuneluri al caror singur scop este sa ajute comandourile mortii sa patrunda in Israel. In Tunelurile terorii, Alan Dershowitz si-a concentrat toata atentia sa de expert recunoscut la nivel international si toata puterea sa de patrundere pentru a aduce in discutie aceasta tactica a teroristilor. Iar concluzia sa este limpede: Israelul are atat dreptul, cat si obligatia de a se apara impotriva atacurilor declansate de teroristii veniti din subteran. – BENJAMIN NETANYAHU
Alan Dershowitz este cel mai vizibil si mai de necontestat aparator al Israelului – principalul avocat al apararii acestui stat in fata opiniei publice internationale. – The Jewish Daily Forward
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Tunelurile terorii. Războiul dintre Hamas și Israel
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS