Tunurile din Navarone

Tunurile din Navarone
Author:
Genres: Actiune&aventura, Fictiune, Literatură clasică, Razboi
Tags: Europa, Europa de Sud, Europa Transcontinentală și Asia, Grecia, Turcia
Publisher: Litera
Publication Year: 2018
Length: 384

Două sute de soldați britanici sunt izolați pe insulă Kheros, de pe coastă turcească, știind că îi așteaptă moartea. Toate aceste vieți ar putea fi salvate dacă tunurile din Navarone, vigilente și catastrofal de exacte, ar fi reduse la tăcere.

About the Book

Navarone este ea însăși o fortăreața inexpugnabilă, păzită de o garnizoană mixtă de soldați germani și italieni. Căpitanului Keith Mallory, sabotor priceput și alpinist experimentat, îi revine sarcină de a conduce un mic grup de soldați care urmează să escaladeze uriașul și dificilul versant al insulei Navarone, pentru a aruncă în aer tunurile ucigașe.

Cumpără de pe Cartepedia.ro

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe Libris.ro

Cumpără de pe Litera.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Tunurile din Navarone
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS