Ultima iubire la Țarigrad. Îndreptar de ghicit

Ultima iubire la Țarigrad. Îndreptar de ghicit
Author:
Genres: Dragoste, Fictiune, Istorie, Literatura contemporana
Tags: Europa, Europa de Sud, Europa Transcontinentală și Asia, Serbia, Turcia
Publisher: Paralela 45
Publication Year: 2006
Length: 192

Dupa ce ne-a initiat in trei ipostaze de citire a romanului: roman-dictionar (Dictionar khazar. Roman lexicon in 100000 de cuvinte) ; roman-careu de cuvinte incrucisate (Peisaj pictat in ceai) ; roman-clepsidra (Partea launtrica a vantului sau roman despre Hero si Leandru), Milorad Pavic ne propune un roman-tarot. Este vorba despre Ultima iubire la Tarigrad. Indreptar de ghicit, roman structurat in 22 de capitole care corespund cartilor de tarot ce alcatuiesc etalarea Major Arcana (Marea Taina), numerotate de la 0 la 21, si care, impreuna cu o etalare mai mare (Minor Arcana), de 56 de carti, alcatuiesc Tarotul.

About the Book

Cartea este o interpretare romaneasca a simbolicii ezoterice proprii acestei tehnici de divinatie care este Tarotul. Ca roman de dragoste, cartea urmareste destinul femeii intr-o lume a barbatilor, descrie modele de comportament si tipuri de femei in contrast cu lumea barbatilor, transata maniheist in invingatori si invinsi, intrevazand pentru femeie posibilitatea de a fi in afara sau deasupra acestei diviziuni: de a fi o terta persoana.

Cumpără de pe Elefant.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Ultima iubire la Țarigrad. Îndreptar de ghicit
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS