Ultimul tren spre Istanbul

Ultimul tren spre Istanbul
Author:
Genres: Dragoste, Familie, Fictiune, Istorie, Razboi
Tags: Africa, Africa de Nord, Egipt, Europa, Europa de Vest, Europa Transcontinentală și Asia, Franta, Germania, Turcia
Publisher: Nemira
Publication Year: 2018
Length: 308

Selvafiica unui conducător otoman, pleacă la Paris  înceapă o nouă viață cu Rafael, soțul ei, fiul arătos al unui medic evreu. Numai  Franța e invadată de nazișți.

About the Book

În timp, cei doi îndrăgostiți aflați în exil descoperă  nimic – nici războiul, nici politică și nici măcar religia – nu poate desface legăturile de familie. Împreună străbat un continent măcinat de conflicte, suspiciuni și violenteÎn căutarea libertățiiriscă tot.

De la Ankara la Paris, Cairo și Berlin, Ultimul tren spre Istanbul este o cuceritoare poveste de dragoste și o lecție despre cum ți urmezi propriul drum.

Cumpără de pe Cartepedia.ro

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe Libris.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Ultimul tren spre Istanbul
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS