Un mister medieval

Un mister medieval
Author:
Genres: Carte ecranizata, Fictiune, Istorie
Tags: Anglia, Europa, Europa de Nord, Marea Britanie
Publisher: Leda
Publication Year: 2008
Length: 224
ISBN: 9789731020990

Romanul a fost ecranizat în 2003 sub titlul The Reckoning, iar transpunerea sa cinematografică redă cu aceeaşi acurateţe şi sensibilitate ca şi cartea dilemele morale ale secolului al XIV-lea privind puterea artei, tentaţiile răului şi căutarea dreptăţii, care continuă să ne obsedeze şi astăzi.

About the Book

Este sfârşitul secolului al XIV-lea, vremuri tulburi dominate de război şi ciuma. Nicholas Barber, un tânăr cleric răzvrătit, întâlneşte un grup de actori itineranţi şi îşi înmulţeste păcatele alăturându-li-se. Dar târguşorul unde îşi joacă ei spectacolul dezvăluie o altă drama: o tânără urmează să fie spânzurată pentru omorârea unui băiat de 12 ani. Ce cale mai bună pentru actori de a-şi mări veniturile decât să creeze o nouă piesă, să aducă pe scenă omorârea lui Thomas Wells? Dar pe măsură ce repetă piesa, actorii descoperă că adevărul despre moartea lui Thomas Wells nu a fost încă descoperit.

Cumpără de pe Cartepedia.ro

Cumpără de pe Cărturești.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Un mister medieval
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS