Urania

Urania
Author:
Genres: Fictiune, Literatura contemporana
Tags: America de Nord, Europa, Europa de Vest, Franta, Mexic, Statele Unite ale Americii
Publisher: Art
Publication Year: 2009
Length: 224

In timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, Daniel Sillitoe traieste impreuna cu familia sa intr-un sat din Franta. Situatia familiala, dar si cruzimile realitatii ii sadesc in suflet dorinta de a evada. Citind in fiecare seara aceeasi carte despre zeii Olimpului, baietelul isi creeaza propria sa lume, Urania, o tara de vis, unde totul e la locul lui, unde totul e frumos.

About the Book

Peste ani, devenit geograf, Daniel pleaca sa exploreze un sat din Mexic. In aceasta regiune bogata, amenintata de traficul de carne vie si de mercantilism, el descopera ruinele a doua orase intemeiate in secolul al XIX-lea de catre comunitati crestine. Avand in minte plasmuirile copilariei, Daniel incearca sa transforme cele doua cetati intr-unele ideale: Emporio si Campos devin, ca si Urania de odinioara, cetati utopice.

Esecul este inevitabil. Dar avem nevoie de vise, chiar daca nu devin realitate.

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe Libris.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Urania
Average rating:  
 0 reviews
Book Club Resources
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS