Vâltoarea

Vâltoarea
Author:
Genres: Fictiune, Literatură clasică
Tags: America de Sud, Columbia
Publisher: Leda
Publication Year: 2004
Length: 372

Alaturi de eroii romanului, natura-pampa si padurea amazoniana-este ea insasi animizata si mitizata, devenind „infernul verde“ din inima caruia pandeste moartea, in cele mai atroce ipostaze.

About the Book

Dramatismul si autenticitatea extraordinarelor intamplari prin care trec eroii lui Rivera sunt amplificate de caracterul autobiografic al relatarii lui Arturo Cova, protagonistul romanului, introvertitul, aventurierul, visatorul vesnic animat de iubirea pentru cel napastuit. Valtoarea este un roman scris cu fervoare, asa cum traieste insusi eroul, devorat de pasiuni faustice, de nostalgii mistuitoare, de un impuls perpetuu spre actiune.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Vâltoarea
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS