Vălul profețiilor

Vălul profețiilor
Author:
Genres: Fictiune, Istorie, Literatura contemporana
Tags: Europa, Europa de Sud, Italia
Publisher: Allfa
Publication Year: 2009
Length: 368

Roma, anul 48 i.Hr.: In timp ce fortele lui Iulius Caesar si ale lui Pompei cel Mare se infrunta intr-un razboi civil sangeros pe intinderile vaste ale imperiului, cetatea Romei devine un focar de intrigi, o bresa pentru spionaj, afaceri veroase si tradari amare.

About the Book

In acest mediu perfid si nesigur, o tanara si frumoasa profeta este cuprinsa de ameteala in mijlocul unei piete si moare in bratele lui Gordianus Descoperitorul. Posibil nebuna si fara sa-si revendice vreo amintire din trecut, Casandrei – intocmai ca si tizei ei din Troia – i se dusese vestea ca poseda darul autentic al profetiei. Pentru un asemenea dar exista destui in Roma care ar plati cu marinimie… sau ar recurge la crima. Casandra a devenit confidenta celor bogati si influenti, pana cand a cazut victima unui ucigas vicios.

Obsedat de Casandra si de taina ei, Gordianus Descoperitorul incepe sa investigheze crima. In timp ce cetatenii Romei asteapta nelinistiti vesti despre rezultatul razboiului si situatia politica din Roma vireaza spre haos, Gordianus inlatura treptat valurile secretului care a inconjurat viata si moartea Casandrei. Dezvaluirile sumbre, ar putea afecta chiar viitorul Romei.

Un maestru modern al romanului istoric, Steven Saylor a fost fascinat dintotdeauna de Roma antica, incepand cu filmele din adolescenta (Cleopatra, Spartacus, Ben-Hur), continuand cu tema licentei in istorie de la Universitatea din Texas si pana la aparitiile pe canalul de televiziune History, in calitate de expert in politica si viata romana. Este autorul a douasprezece volume din seria Roma Sub Rosa, o istorie secreta a Romei vazuta prin ochii lui Gordianus Descoperitorul.

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe Libris.ro

Cumpără de pe Okian.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Vălul profețiilor
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS