Vârtejul

Vârtejul
Author:
Genres: Fictiune, Istorie, Literatura contemporana
Tags: Asia, Asia de Sud-Vest, Iran
Publisher: Adevarul
Publication Year: 2008
Length: 2 volume

Actiunea se desfasoara in timpul revolutiei iraniene din 1979. Povestea acopera o perioada de trei saptamani de fanatism, pasiune, sacrificiu de sine si inimi zdrobite intr-un Teheran insangerat. O echipa de piloti este prinsa in mijlocul luptelor dintre revolutionari si trupele internationale. Doi dintre ei au sotii de nationalitate iraniana, femei pe care le iubesc mai presus de siguranta sau politica. La fel ca si in celelalte romane ale sale, Clavell imagineaza intrigi foarte elaborate, cu multe personaje, care se impletesc cu maiestrie cu descrierile culturii iraniene.

About the Book
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Vârtejul
Average rating:  
 0 reviews
Book Club Resources
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS