Veneția e un pește

Veneția e un pește
Author:
Genres: Arta&cultura, Non-fictiune
Tags: Europa, Europa de Sud, Italia
Publisher: Tritonic
Publication Year: 2009
Length: 112

Cititorul va incerca peripetiile senzitive si sentimentale care pot fi traite doar aici: caci Venetia nu este doar o anomalie urbanistica, ci si un fel specific si inedit de a recepta lumea, este existenta reinventata de la un capat la altul, este un laborios si delicat capriciu al Existentei.

About the Book

Venetia lui Scarpa are ca orice bucata muzicala care se respecta si o „coda“ fascinanta: un apendice in care ni se propune tot ce s-a scris mai frumos asupra Cetatii Dogilor precum si o mica antologie de texte venetiene, intre care un „reportaj“ tradus pentru prima data in italiana, al lui Guy de Maupassant, si un portret al orasului semnat de scriitorul brazilian Diogo Mainardi.

Cumpără de pe Elefant.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Veneția e un pește
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS