Vicontele de Bragelonne

Vicontele de Bragelonne
Author:
Genres: Actiune&aventura, Fictiune, Istorie, Literatură clasică
Tags: Europa, Europa de Vest, Franta
Publisher: Adevarul
Publication Year: 2009
Length: 976 (4 volume)

Al treilea si ultimul roman despre aventurile lui D’Artagnan si ale muschetarilor. Urmand seria evenimentelor din Cei trei muschetari si Dupa 20 de ani, in Vicontele de Bragelonne, actiunea are loc intre anii 1660 si 1667 si priveste transformarea Regelui Ludovic al XIV-lea dintr-un baiat slab si fara autoritate, intr-un rege absolut asupra Frantei. La inceputul romanului aflam ca D’Artagnan nu mai este capitanul muschetarilor din cauza Cardinalului Jules Mazarin, ba chiar isi da demisia din serviciile Regelui, pentru ca nu-i mai suporta acestuia capriciile. Ludovic vrea sa-l ajute pe Carol al II-lea sa reurce pe tronul Angliei, dar se lasa convins de primul sau ministru, Mazarin, sa nu faca asta. Dar, D’Artagnan, ajuns in Anglia pentru a-si face si el o avere si ajutat de Athos, il va readuce la tron pe Carol al II-lea. Asadar, imaginea Regelui Carol al II-lea este reabilitata in fata intregii lumi, Cardinalul Mazarin moare, iar D’Artagnan se reintoarce in slujba Regelui Ludovic al XIV-lea si redevine seful muschetarilor. Cat despre eroul titular, Raoul de Bragelonne, fiul lui Athos, acesta are aparitii aproape pasagere in roman. Iar personajul nu are legatura cu numele istoric Nicolas de Bragelonne.

About the Book

Cumpără de pe Elefant.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Vicontele de Bragelonne
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS