Viețile paralele

Viețile paralele
Author:
Genres: Filosofie, Istorie, Literatură clasică
Tags: Europa, Europa de Sud, Grecia, Italia
Publisher: Aldo Press
Publication Year: 2004
Length: 110

Eroi, mai degraba legendari decat reali, au ramas in istorie ca mari legiuitori care un primit importanta misiune direct de la zei.

About the Book

De fapt, opera mai multor legiuitori anonimi din vremuri stravechi si de-a lungul unei perioade de secole, carora poporul le-a dat un singur nume: Lycurg in Sparta si Numa in Roma, trecandu-i apoi printre zei si adorandui. Amandoi s-au remarcat prin legile intelepte cu care au reusit sa limiteze excesele: Lycurg a organizat Sparta destramata si destrabalata, iar Numa a pus capat dusmaniilor violente care ravasau Roma.

Cumpără de pe Elefant.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Viețile paralele
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS