Zâna carabină

Zâna carabină
Author:
Genres: Fictiune, Literatura contemporana
Tags: Europa, Europa de Vest, Franta
Publisher: Polirom
Publication Year: 2003
Length: 328

Daniel Pennac, unul dintre cei mai faimosi scriitori francezi ai momentului, revine cu o noua povestire din ciclul Malaussenilor, care a debutat cu romanul „La capcaunii veseli”, aparut la Editura Polirom in anul 2002. „Zana carabina”, cel de-al doilea roman al seriei, continua ispravile excentricei familii din Belleville, antrenata de la copii si pana la bunici, vecini, prieteni, iubite, sefi in cea mai intortocheata intriga politista cu putinta. In aceasta lume nebuna, nebuna, nebuna, batranele impusca tinerei, infirmierele impart medicamente interzise, bunicutii se drogheaza, golanii de cartier sunt, la nevoie, baieti inimosi, politistii sunt bagati in afaceri veroase si un criminal misterios (sau mai multi?) umbla nestingherit pe strazi.

About the Book
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Zâna carabină
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS