Zile barbare. Viață de surfer

Zile barbare. Viață de surfer

Zile barbare nu este doar povestea unei vieți de surfer, este o autobiografie intelectuală, o istorie socială a deceniilor 60 - 80, un road movie literar și o explorare extraordinară a unui sport atât de exact și atât de puțin înțeles.

About the Book

Totul a început când Finnegan a descoperit surful, în anii copilăriei petrecuți pe plajele californiene și ulterior în spectaculosul Hawaii, în vremea în care producătorii americani descopereau „decorurile naturale” ale celebrelor insule – tatăl autorului a fost producătorul serialului TV Hawaii Five-O. Mânat de un spirit aventuros și o curiozitate ieșite din comun, tânărul avea apoi să vâneze valuri în lumea largă, ani la rând, începând cu insule din Pacificul de Sud, apoi Australia, Asia, Africa, coasta de vest a Europei și culminând cu coasta de est a SUA. Oamenii pe care îi întâlnește nu fac însă parte dintr-un decor exotic, autorul trăind alături de ei fiecare moment al zilei, îndrăgostindu-se de simplitatea vieții de pescar din insula Samoa, de valurile legendare de pe Maui, de locuitorii coastelor australiene, de tinerii revoltați din Africa de Sud.

Memoriile lui Finnegan sunt descrierea lucidă a unei pasiuni care l-a impulsionat, de-alungul anilor, să se cunoască pe sine și să devină jurnalistul, reporterul de război și scriitorul de mai târziu.

Cumpără de pe Cartepedia.ro

Cumpără de pe Libris.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Zile barbare. Viață de surfer
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS