Alaska

Alaska. Singur în sălbăticie

Alaska. Singur în sălbăticie

Un specialist in supravietuirea in salbaticie porneste in cea mai indrazneata expeditie a vietii lui: insotit doar de doi caini, va parcurge aproape 1.000 de kilometri pe schiuri prin Alaska, traversand lantul muntos Brooks.

More info →
Chemarea străbunilor

Chemarea străbunilor

Jack London (1876–1916) este unul dintre cei mai cunoscuti scriitori americani. Opera lui, constand in special din romane, are ca subiect existenta cruda, salbatica si spiritual de revolta si aventura. Eroii sai, manati de o forta fizica si morala supraumana, sunt antrenati intr-o lupta brutala pentru supravietuire.

More info →
În sălbăticie

În sălbăticie

In salbaticie s-a mentinut peste doi ani pe lista bestsellerurilor New York Times; a primit YALSA Best Books for Young Adults Award in 1997; este nominalizat la YALSA Popular Paperbacks in 2012. Filmul omonim, regizat in 2007 de Sean Penn, cu Emile Hirsch, Vince Vaughn si Kristen Stewart, a fost recompensat cu doua Globuri de Aur si nominalizat la doua premii Oscar.

More info →
Marele marinar

Marele marinar

„Tot ce am in minte, toate lucrurile pe care le-am vazut pe lume, trebuie sa le spun pe toate... N-are sa-mi ajunga restul vietii cite vreau sa spun.” (Catherine Poulain)

More info →
WhatsApp
RSS