Filipine

Pierdut în Filipine

Pierdut în Filipine

A prefața un jurnal de călătorie de 34 de zile înseamnă a aborda un text concentrat în evenimente, acestea putând fi însemnări ale locurilor prin care a trecut autorul relatărilor și ale oamenilor întâlniți, ale peripețiilor, înfățișări care atrag, încânta, din punctul de vedere al noutății și al artei descrierii. Mai poate însemna și o putere de a sugera fascinația pe care cutezătorul a trăit-o în acele locuri necunoscute descrise cu măiestrie, cum dorim să-i convingem pe cititorii dornici să cunoască lumea, spațiile neștiute de ei, țările îndepărtate întrezărite prin parcurgerea acestei călătorii în Republica Filipine, precum și deplasările în alte spații mirifice, jurnale ale aceluiași autor care au văzut deja lumina tiparului.

More info →
Pentru o casă din piatră. Povestea Ginei

Pentru o casă din piatră. Povestea Ginei

Tata muncise din greu ca  construiască acea casă și totul a fost distrus în numai câteva clipe... Voiam atât de mult  îmi ajut familia încât am jurat  imediat ce voi reuși  câștig bani le voi construi o casă din piatră, cu o fundație solidă, o casă în care  poată dormi în siguranțăfără a se mai teme de vreme.

More info →
Tulpina de bambus

Tulpina de bambus

Roman câștigător al Internațional Prize for Arabic Fiction.
Saga Tulpinii de bambus începe cu micul Jose, căruia i se spune și Isa, fiul unei filipineze și al unui kuweitian, urmărit toată viața de blestemul de a avea sânge amestecat.

More info →
Ziua răzbunării

Ziua răzbunării

Pete Banning este fiul preferat al oraşului Clanton – erou decorat în cel de-Al Doilea Război Mondial, exponent al unei familii importante din zonă, fermier de succes, tată, soţ şi totodată membru de vază al Bisericii Metodiste.

More info →
Survolul Pământului, cu escale în exotismul Oceanului Pacific

Survolul Pământului, cu escale în exotismul Oceanului Pacific

Survolul Pamantului, cu escale in exotismul Oceanului Pacific: Filipine, Papua Noua Guinee, Insulele Solomon, Vanuatu, Fiji, Tonga, Noua Zeelanda, Polinezia Franceza. Calatorii in sapte continente

More info →
WhatsApp
RSS