Insulele Virgine Britanice(UK)

Insula comorii

Insula comorii

Dacă poveşti marinăreşti şi vechi balade,
Cu straşnice furtuni şi aventuri cutezătoare
Corăbii ce se-avântă din misterioase rade
Corsari, blesteme şi simţăminte arzătoare,
Şi tot ce-nflăcărează o minte visătoare
Puse pe foaie ca odinioară, cu răbdare
Pot să mai işte interesul junilor cu stare.
Cum a apărut bătrânul lup de mare la Amiralul Benbow - Aşa începe o adevărată aventură cu piraţi, comori, furtuni şi insule misterioase.

O comoară literară!

More info →
Paznicii legământului

Paznicii legământului

Dupa ce si-a facut un renume in cercurile stiintifice prin descoperirea Raclei Sfintelor Taine, excentricul arheolog Bjorn Belto si-a reluat existenta searbada de mai inainte. Tocmai cand credea ca nu mai are ce sa i se intample, gaseste insa niste manuscrise criptate care ii dau din nou viata peste cap, aruncandu-l in mijlocul unei conspiratii religioase vechi de o mie de ani.

More info →
Regăsirea virginității. Noua autobiografie

Regăsirea virginității. Noua autobiografie

SIR RICHARD CHARLES BRANSON este antreprenor global, aventurier și fondator al Virgin Group, unul dintre cele mai cunoscute și respectate branduri din lume, care cuprinde peste 400 de companii. Și-a exprimat dorința de a deveni antreprenor de la o vârstă fragedă. La 16 ani avea deja prima afacere, o revistă numită Student. În 1970 a înființat o firmă de vânzare prin poștă a discurilor de muzică. În 1972 a deschis un lanț de magazine cu înregistrări muzicale, Virgin Records, denumit ulterior Virgin Megastores. Marca Virgin a crescut în anii 1980, după înființarea companiei aeriene Virgin Atlantic și după extinderea casei de înregistrări Virgin Records.

More info →
WhatsApp
RSS