Scotia

Una dintre cărțile din lista de mai jos ascunde un semn de carte pe care îl poți descărca gratuit, în format .pdf, numai bun de print. Colecționeză toate cele 12 semne de carte și pornește cu ajutorul cărților într-o călătorie în jurul lumii. Lecturi multe și plăcute!

Reproducerea și multiplicarea acestui semn de carte în vederea comercializării, fără acordul autorului, este strict interzisă. Ilustrație realizată de Ivona Mariș pentru proiectul www.carteamea.ro.

Jeg

Jeg

Personajul principal al romanului, Bruce Robertson, este detectiv in politia britanica si isi doreste sa-i manipuleze pe toti cei din jur in functie de interesele sale.
„Decat sa inventez un protagonist care sa corespunda valorilor mele“, marturiseste autorul, „am preferat sa construiesc unul care ma provoca sau care, in loc sa aiba ideile mele, li se opunea cu indarjire, ca apoi sa gasesc un mod prin care sa empatizez cu el. Bruce e un dusman prin excelenta. Uraste pe toata lumea. Este foarte democratic in privinta asta.

More info →
Trei veri

Trei veri

"Constructia rafinata a acestui seducator roman si intelepciunea plina de intelegere care se desprinde din el ar fi uimitoare chiar si la un scriitor consacrat, dar sunt cu atat mai remarcabile in cazul unei debutante." Publishers Weekly

More info →
Cucerirea scoțianului

Cucerirea scoțianului

Aceeaşi familie Penword, o nouă poveste de iubire ...
Lady Marina, o nobilă extrem de hotărâtă, este pusă în faţa celei mai dificile decizii: trebuie să aleagă între iubirea vieţii ei şi devotamentul faţă de familie şi prieteni.

More info →
Istoria secretă. Civilizaţii pierdute şi mistere străvechi
Călătoarea(seria Outlander)

Călătoarea(seria Outlander)

Prima parte din seria OUTLANDER. Povestea care a stat la baza serialului OUTLANDER.
Anul 1945. Claire Randall, fosta sora medicala, se intoarce din razboi și pleaca cu sotul intr-o a doua luna de miere. Dar o stanca magica descoperita intr-un loc misterios o transforma intr-o calatoare in timp, care se trezește brusc intr-o Scotie macinata de lupta, in Anul Domnului… 1743.

More info →
WhatsApp
RSS