Cazează-te în locuința scriitorilor favoriți cu Airbnb

Orice cititor împătimit vrea să cunoască cât mai multe detalii despre autorul preferat, să viziteze locurile în care a trăit și a scris. Dar oare cum ar fi să te poți caza în locuințele unora dintre autorii preferați? Cei de la Airbnb ne răspund la întrebare și ne oferă două sugestii de cazare în Europa și trei în Statele Unite ale Americii.

Dacă ajungeți in Spania, puteți alege să va cazați intr-un apartament situat in clădirea istorică în care a locuit scriitorul Francisco de Quevedo.


★ aWesome cHic mAdrid cEnter ★

Madrid, Community of Madrid, Spain

Sau poate vă gândiți unde a locuit și a scris Alexandre Dumas? În acest caz, vă recomandăm unul dintre apartamentele în care celebrul autor a locuit la Paris.


LUXURY, JACUZZI, GREAT CENTER PARIS

Paris, Île-de-France, France IN THE GREAT CENTER OF PARIS!

Pentru cei care au norocul să o ia pe urmele lui Steinbeck în State, acum se pot caza chiar în una dintre cele două foste locuințe ale autorului disponible pe Airbnb.

John Steinbeck’s Writer’s Studio a fost un refugiu al autorului în anii ’40. Aici a fost scris romanul „Marea lui Cortez”(The Sea of Cortez).


John Steinbeck’s Writer’s Studio

Pacific Grove, CA, United States

Lângă studio se află și John Steinbeck’s Traveler’s Cottage.


John Steinbeck’s Traveler’s Cottage

Pacific Grove, CA, United States

Pentru fanii romanului „Minunata lume nouă”, New Mexico este locul în care trebuie să ajungă. Se vor putea caza aici, pe o plantație de goji, chiar în cabana în care a locuit și autorul.


Historic Huxley Cabin, Ski Taos 3-4

San Cristobal, NM, United States

Dacă aveți norocul să ajungeți să dormiți în unul dintre aceste locuri să ne spuneți și nouă ce ați visat!

*sursă header – screen capture Airbnb map

Ivona Maris
WhatsApp
RSS