Contribuie!

Ești pasionat de lectură și de călătorii? Dorești să îi ajuți și pe alții să descopere locurile frumoase din cărți? Atunci ai ajuns în locul potrivit!

Află mai multe despre politica noastra editoriala și vezi cum poți să contribui.

Contribuie cu o carte!

Încercăm sa adăugam săptămânal titluri și să acoperim astfel fiecare colț al lumii. Poți să ajuți și tu adăugând o carte! Cei care au aceleași pasiuni ca și tine îti vor fi recunoscători și noi asemenea! Echipa noastră va verifica titlul sugerat de tine și îl va adăuga in baza de date în cazul în care nu există deja.

Cum procedăm?

Ne trimiți un email la adresa editor@carteamea.ro cu titlul „Stiu o carte” în care ne specifici tilul cărții, autorul, editura și anul publicării, genul, o scurtă descriere și țara/țările pentru care recomanzi această lectură. Ne-ar ajuta mult daca ne-ai trimite și o fotografie după coperta cărții.

Contribuie cu un articol!

Pentru că nu ne-ar ajunge o viață să citim toate cărțile lumii încercăm să facem selecții și recomandări in funcție de destinație. Poți trimite și tu un articol(sau mai multe) cu selecția ta de cărți pentru o destinație de suflet sau ne poți povesti despre călătoriile tale inspirate de literartură. Îți sugerăm sa te uiți și peste articolele pe care le-am publicat până acum pentru a înțelege mai bine modul nostru de abordare.

Conținutul articolului trimis trebuie:

  • să fie unic;
  • să nu mai fi fost publicat până acum;
  • să fie in limba română;
  • să conțină diacritice;
  • să se încadreze între 500 și 3000 de cuvinte.

Deasemenea cărțile la care se fac referiri în articol trebuie să fie traduse in limba română. Poți să ne trimiți și imagini cu condiția ca acestea sa îți aparțină.

Cum procedăm?

Ne trimiți un email la adresa editor@carteamea.ro cu titlul „Călătorii literare” care va conține articolul și titlul pe care îl propui, imaginile(dacă e cazul), o scurtă prezentare a ta, o imagine cu tine(dacă dorești) si link-ul către blogul tău personal(dacă e cazul).

Dacă ne place ce ai scris te vom publica, îți vom face un profil de autor pe carteamea.ro iar dacă ești blogger vom adăuga un link catre blogul tău. Indiferent de situație ne vom strădui să îti oferim un feedback în cel mult 2 săptămâni de la data primirii propunerii tale.

În cazul în care articolul este publicat întelegi și ești de acord cu următorii termeni și condiții:

  • îti asumi răspunderea pentru conținutul articolului;
  • te angajezi că nu vei mai trimite acest articol spre publicare unei alte surse;
  • înțelegi să cedezi drepturile de autor pentru conținutul trimis catre carteamea.ro.

Îți mulțumim frumos pentru sprijinul acordat.

*Te rugăm să ai în vedere faptul că aceste contribuții sunt voluntare și nu vor fi plătite.

WhatsApp
RSS