Despre politica de afiliere și publicitate

Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii. Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor.

Deasemenea, website-ul „Cartea mea” permite și afisarea reclamelor generate de Google pentru al căror conținut nu putem interveni și/sau garanta.

Website-ul „Cartea mea” este deschis colaborărilor cu edituri, agenții de turism sau alte magazine apropiate de nișa pe care o abordăm. In cazul editurilor, oferim atât spațiu pentru lansări, noutăți editoriale și prezentări de carte cât și spatiu pentru bannere publicitare iar în cazul agențiilor de turism oferim spațiu pentru promovarea unor circuite culturale. Pentru rate-card și detalii va rugăm să ne contactați.

Vă rugăm să citiți și termenii și conditiile de utilizare ale website-ului precum și politica de confidențialitate și cookies. Pentru orice alte informatii vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Va multumim pentru susținere,

Echipa Cartea mea.

WhatsApp
RSS